Inge van der Linden - Personal Trainer

Inge van der Linden.

Ik heb altijd al een enorme passie gehad voor sport. Zelf heb ik jarenlang gevoetbald, maar ik heb ook ruim 10 jaar als trainer en coach gewerkt bij verschillende jeugdelftallen. De combinatie van sport en het helpen van mensen vond ik zo leuk, dat ik daar meer mee wilde doen.

Zo ben ik in de fitnesswereld terecht gekomen. Allereerst als fitnessinstructeur, waarbij ik elke dag talloze sporters mocht helpen met hun doelen. Ik wilde het liefst elk lid van de sportschool tot in detail begeleiden om te zorgen voor de beste resultaten. Maar in een gym met meer dan duizend leden is dat onmogelijk. En zo werd het voor mij duidelijk wat ik precies wilde: Personal Trainer worden.

Ik ging minder in de fitness werken en focuste me volledig op Personal Training. De intensieve begeleiding die daarbij kwam kijken gaf me zoveel voldoening en energie dat ik fulltime aan de slag wilde als Personal Trainer. In 2015 heb ik ProFit opgericht, zodat ik me elke dag bezig kan houden met mijn grote passie: mensen helpen bij het behalen van hun sportieve doelstellingen.

Na 2 jaar als zelfstandig Personal Trainer bij Basic-Fit Uden te hebben gewerkt, heb ik in november 2017 mijn grote droom waar kunnen maken: mijn eigen Personal Training Studio in Schaijk. Ik hoop dat ik jou kan inspireren met mijn kennis en enthousiasme en dat ik ook jou mag helpen bij het behalen van je doelen!